Personvern


Denne personvernerklæringen gjelder for https://oslo-kammerorkester.no, nettsidene til Oslo kammerorkester (org. nr.: 975 506 738). Her forklarer vi hvilke typer opplysninger vi samler inn om deg, hvorfor vi gjør det og hvordan vi bruker denne informasjonen.

Vi kan kontaktes på e-post: oko@oslo-kammerorkester.no, eller via kontaktskjema.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor

Informasjonskapsler og analyse

Nettsiden oslo-kammerorkester.no lagrer en unik informasjonskapsel (“cookie”) for hver besøkende, som samler inn informasjon automatisk. Denne inneholder grunnleggende informasjon om ditt besøk og hva du bruker for å lese våre nettsider med.

Informasjonen som lagres kan for eksempel inkludere sider som er besøkt, lenker som er klikket på, filer som er lastet ned, IP-adressen din (i anonymisert form), type nettleser, domenenavn, internettleverandør, operativsystem, tid du har brukt på nettsidene våre og hvor du ankom våre sider fra. Disse dataene bruker vi til å analysere besøkstrafikk og bruksmønstre gjennom Google Analytics, for å forbedre våre nettsider. Data lagres kun i aggregert og/eller anonymisert form.

Kontaktskjemaer

Bruk av kontaktskjemaet videresender oppgitt innhold til vanlig e-post (oko@oslo-kammerorkester.no), og innebærer ikke lagring av innsendte data på annen måte.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Informasjon som blir samlet inn i informasjonskapsler blir delt med Google gjennom Google Analytics.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Informasjon innsamlet i informasjonskapsel tilhørende Google Analytics lagres i 14 måneder etter siste aktivitet.